16 Nisan’da yapılacak referandum için "Hayır" kampanyası yürüten CHP’nin eski il, ilçe yöneticileri de kampanyaya destek veriyor.

 

16 Nisan’da yapılacak halkoylaması için ”Hayır” kampanyası yürüten CHP, dört koldan çalışmalarını sürdürüyor. Kampanyaya önceki dönem milletvekilleri, il, ilçe başkanları da destek veriyor. 23. dönem milletvekili Ali İhsan Köktürk,  eski İl Başkanı Halil Furat, eski Kozlu ilçe Başkanı Temel Kıral Çaycuma son olarak Saltukova'daki çalışmalara destek verdi. Esnaf ziyareti yapıp kahvehanelerdeki vatandaşlarla görüşen ekibe Saltukova Belde Başkanı Şerafettin Çağlar, İl Genel Meclis eski Üyesi İlhami Özkan parti üyesi kadınlar da destek verdi.

 

ZONGULDAK'IN HER YANI KARARINI ÇOKTAN VERMİŞ

Çalışmalarının son derece verimli geçtiğini söyleyen eski İl Başkanı Halil Furat, "Bu zamana değin pek çok yerde referandum çalışmalarına katıldık. Son olarak Saltukova'daki vatandaşlarımızla buluştuk. Şunu kesinlikle söylemek isterim ki Zonguldak'ın her yanı kararını çoktan vermiş. Tüm Zonguldak halkı tek adam yönetimine karşı adeta ayağa kalkmış. İlimize karşı AKP'nin yürüttüğü yıkım politikalarına halkımız hayır diyor. Biz Saltukova'da da bunu gördük. Çalışmalarımızı ara vermeden sürdüreceğiz. Cumhuriyetin değerlerine, parlamenter sistemimize sahip çıkacağız" dedi. (Burak Yiğit)