Hayır blokunun en büyük gücü olan CHP “hayır” oylarını artırmak için, eski yeni tüm yöneticileriyle sahada çalışma yapıyor

 

Cumhuriyet Halk Partisi 16 Nisan’da yapılacak referandumda “hayır” oylarını artırmak için tüm kadrolarıyla çalışıyor. Çalışmalar mevcut yönetici ve milletvekillerinin yanı sıra, eski il, ilçe başkanlarıyla, eski milletvekilleri de katılıyor. CHP eski İl başkanı Halil Furat, Belde Başkanı Yaşar Güneş, Kilimli İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Turgut ve kadın kolları üyelerinin katılımıyla Çatalağzı’nda çalışma yaptı. Çatalağzı’nda kapı kapı dolaşıp “hayır”ı anlatan Furat, çok ümitli olduğunu söyledi.

 

HALKIMIZ AKP’YE BU KEZ DERSİNİ VERECEK

Halkın Sesi’ne açıklamalarda bulunan Halil Furat, “Bu kez çok farklı bir atmosfer var. AKP sözcüğün tam anlamıyla eriyor. Toplum desteği yavaş yavaş eriyor. 15 yıldır uyguladığı yıkım politikalarıyla Zonguldaklıları işsiz, aşsız, geleceksiz bırakan AKP’ye halkımız gereken dersi bu kez verecek gibi görünüyor.  Çatalağzı’nda çok verimli bir çalışma yaptık. Ulaştığımız herkesin gözlerinin parladığını görmek bizi çok mutlu etti. Bunca yıldır siyasetin içindeyim, ilk kez bu kadar açık mesajlar aldım. Bana sorarsanız başta CHP yöneticileri olmak üzere, tüm muhalefet, 17 Nisan sonrasını şimdiden planlamaya başlamalıdır. Hiçbir endişeye gerek yoktur. Ülkemizin geleceği aydınlıktır” dedi.

(Emre Can Bayram)