CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, AKP iktidarının toplumsal muhalefeti sindirmeye çalıştığını söyledi.
Vatandaşın karnını doyurma derdinde olduğunu belirten Başkan Uzun, "Yerel seçimler öncesi patates soğan toptancılarında 'darbe girişimi' görenler, 104 emekli amiralin açıklamasına tabi ki  düşünce özgürlüğü demeyecek.
Vatandaşının hayat mücadelesi verdiği yerde, her gün bir bir ortaya saçılan kendi kesiminde ki saltanat görüntülerinin üstünü örtmeyi ancak böyle darbe yaygaralarıyla mümkün kılmaya çalışıyorlar." ifadesini kullandı.
Uzun'un açıklaması şöyle:
"AKP'nin ne ekonomik krizle, ne pandemiyle, ne çocuklarımızın eğitim öğretimden bir yılı aşkın süredir uzak kalmasıyla, toplumun her kesiminden insanın yaşadığı zorluklarla, bu zorlukların neticesinde patlayan toplumsal şiddet ve durmadan artan intihar vakalarıyla ilgili plan ve program dahilinde yönetim becerisi yok. Uygulamaya çalıştıkları sözde tedbirler tutarsızlıklarla dolu, her şey günü kurtarmaya yönelik.
Yerel seçimler öncesi patates soğan toptancılarında 'darbe girişimi' görenler, 104 emekli amiralin açıklamasına tabi ki  düşünce özgürlüğü demeyecek.
Vatandaşının hayat mücadelesi verdiği yerde, her gün bir bir ortaya saçılan kendi kesiminde ki saltanat görüntülerinin üstünü örtmeyi ancak böyle darbe yaygaralarıyla mümkün kılmaya çalışıyorlar.
Toplumsal muhalefeti iyice sindirsek, gıkını çıkaranı, en küçük eleştiri yapanı darbecilikle suçlasak da yine  15 Temmuz ruhu yakalasak.
Ama iklim aynı değil tabi; vatandaş hayatta kalma, karnını doyurma derdindeyken sizin mağduriyetinizin esamisi okunmaz"
(Haber Merkezi)