Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk’ü ziyaret etti. Ziyarete, Kaymakam Adem Taşpınar eşlik etti.


Vali Osman Hacıbektaşoğlu Gökçebey ziyaretleri kapsamında bölgede önemli ölçüde istihdam sağlayan, ilimiz ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlayan sanayi kuruluşlarından; 1960'li yılların başında Gökçebey ilçemizde küçük bir atölye olarak kurulan, bugün 65'ten fazla ülkeye "Sürdürebilir Gelecek" sloganıyla ihracat yaparak ilimiz ve ülkemiz ekonomisine önemli katkılarda bulunan: "Çanakçılar Şirketler Grubu", Çaydeğirmeni'nde kurulu; istihdamının %95’ini kadın çalışanlardan oluşan, kadınları çalışma hayatına dahil ederek toplumsal kalkınmaya katkı sunan ihracatçı firma: "Ayanoğlu Doğa ve Su Ürünleri",  1990 yılında ticari yolculuğuna başlayan, yüksek kapasiteli üretim tesisleriyle bölgede istihdam sağlayan: "Alagözler Şirketler Grubu"nu ziyaret etti.


İş İnsanı Kadir Alagöz ile de görüşen Vali Osman Hacıbektaşoğlu, Gökçebey ilçesinde ziyaretleri kapsamında vatandaşlarımızın görüş ve önerileri, sorun, talep ve ihtiyaçlarını dinledi. İlçede cadde üzerinde faaliyet gösteren esnafları ve kurulan pazaryerinde tezgahları başında satış yapan pazar esnafını ziyaret etti:

"Rabbim, hayırlı ve bereketli kazançlar versin." dedi, karşılaştığı vatandaşlarımızın hal ve hatırlarını sorarak bir süre sohbet etti.

İnağzı'nda Alan coşkusu! İnağzı'nda Alan coşkusu!


Vali Hacıbektaşoğlu, esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geldikten sonra atölyelerden, marangozlardan ve mobilyacılardan temin ettiği malzemelerden ahşap ev yaparak atıkları birer esere dönüştüren el sanatları ustası Cevdet Aydemir'i ziyaret etti.

Ekran Resmi 2024-02-02 16.02.35

Diğer yandan Vali Osman Hacıbektaşoğlu çocuklar tarafından çiçeklerle karşılandı.