Kaymakam Serkan Keçeli Kültür ve Sanat Merkezi hizmete açıldı Kaymakam Serkan Keçeli Kültür ve Sanat Merkezi hizmete açıldı

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesinde meydana gelen olayda 3 katlı binanın ikinci katındaki balkondan atlayarak intihar ettiği ifade edilen 29 yaşındaki Gizem Kılınç’ın cinayete kurban gitmiş olabileceği şüphesi üzerine savcılık harekete geçti. 
İddiaya göre olay dün gece Çaycuma’nın Yeni Mahalle Hürriyet Caddesi'nde meydana geldi. Arkadaşlarıyla birlikte T.A. isimli şahısın evine giden Eskişehirli  Gizem Kılınç, bir müddet sonra lavaboya gitti. Kılınç daha sonra arkadaşlarından habersiz şekilde evin balkonuna çıkarak buradan kendisini buradan aşağıya attı. Beton zemine çakılan genç kız olay yerinde can verdi.  Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından genç kadının cansız bedeni kesin ölüm nedeni için otopsi yapılmak üzere Çaycuma Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.  
Olayın ardından T.A. isimli şahıs polis ekipleri tarafından sorgusu yapılmak üzere karakola götürüldü. Öte yandan, olayın intihar vakasından “Kasten adam öldürme”ye döndürüldüğü iddia edildi. Gizem Kılınç’ın balkondan düştüğü sırada yanında bir kadının daha olduğu ve ölümü ile bağlantılı olabileceği öne sürüldü. Ayrıca, Gizem Kılınç’ın tehdit, kavga, fuhuş, hakaret ve şantajdan çok sayıda dosyasının olduğu öğrenildi.