Westalife AVYM’de Çocuk Kulübü tarafından hazırlanan etkinlikler çocukların kişisel gelişimine de katkı sağlıyor

Westalife Alışveriş ve Yaşam Merkezi seçkin markaları ve eşsiz konsepti ile ziyaretçilerine keyifli  bir alışveriş imkanı sunuyor.

AVYM asın bürosundan verilen habere göre Westalife Çocuk Kulübünün minikleri güvenli ve sıcak bir ortamda eğitici, öğretici ve eğlenceli zaman geçiriyor.Her hafta sonu değişik eğlencelere ev sahipliği yapan Westalife Çocuk Kulübü tarafından hazırlanan etkinlikler çocukların kişisel gelişimine de katkı sağlıyor.

2 Şubat Cuma günü “Çomak Kukla Yapım Atölyesi”,3 Şubat Cumartesi “Benim Saatim Yapım Atölyesi ve 4 Şubat Pazar “Pet Şişeden Penguen Yapım Atölyesi ile minikler keyifli vakit geçirerek yeteneklerini ve el becerilerini geliştirme şansı yakaladı. 4 Şubat Pazar günü “Maskeli Penguenler Müzikli Çocuk Oyunu”ile çocuklar ve ebeveynleri neşe dolu zaman geçirdi.Ayrıca tüm gün palyaço yüz boyama etkinliği,balon ve top dağıtımı gerçekleştirildi.

10 Şubat Cumartesi günü “Balık Kılçığı Yapım Atölyesi” ve 11 Şubat Pazar günü “Çerçeve Yapım Atölyesi” ile çocuklar el becerilerini geliştirecek ve eğlenceli bir hafta sonu geçirecek.

Birbirinden eğlenceli etkinliklerle, arkadaşlığın ve mutluluğun paylaşıldığı neşeli ortama, tüm çocukların davetli olduğu bildirildi.