29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle 'alternatif' bir Cumhuriyet Balosu düzenlenecek. Zonguldak Dedeman Otel’in lobi katında açılışı yapılacak ‘D all in’ isimli cafenin açılışıyla birlikte yapılacak 'alternatif' bir Cumhuriyet Balosu’nda son dönemlerin modası olan latin dansları ile Latin dansları rüzgarı esecek.

Ali Bora Aydemir ve Cüneyt Aysel'in ortaklaşa olarak düzenleyeceği ve Sarraflar İnşaat Stil Zonguldak'ın destek vereceği gece için salonun her yeri Türk Bayrakları ve kırmızı-beyaz renklerden oluşan balonlarla süslenirken Düzce, Ereğli, Bolu, Karabük, Sakarya, İzmit, Bartın ve Zonguldak illerinden gelen yüzlerce dans sever ortak bir paydada buluşacak. Bugün akşam saat 21.00’de başlayıp saat 02.00’da son bulacak olan gecede; Tango, Salsa ve Bachata gibi Latin dans müzikleri çalınacak. Dans severlerin biran olsun pisti boş bırakmayacağı etkinliğe katılanlar ise kırmızı ve beyaz konseptte giyinecek.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın ilk dakikalarında tüm katılımcılar pistte toplanarak ellerinde Türk Bayraklarıyla 10. Yıl Marşı’nı yüksek sesle söyleyecekleri geceye giriş için aranacak tek şart partnersiz giriş kesinlikle sağlanmayacak.