Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı yeni yıl nedeniyle kendisini ziyaret eden CHP Çaycuma İlçe Kadın Kolları üyelerine,“Ben bu referandumu cumhuriyet değerlerinin var olma, ya da yok olma seçimi olarak görüyorum” dedi

 

CHP Çaycuma İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Temelkuran, bir grup partili kadınla birlikte Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’yı ziyaret etti. Belediye basın bürosundan verilen habere göre Çaycuma Belediyesinin 2016 yılında son derece başarılı çalışmalara imza attığını belirten Başkan Temelkuran, “Biz, bugün, sayın başkanımızın yeni yılınıkutlamaya geldik. Önceliklekapı kapı dolaşıp oy istediğimiz başkanımıza yüzümüzü kara çıkarmadığı için çok teşekkür ediyoruz. Başkanımız sayesinde, her yerde başımız dik geziyoruz. Çaycuma Belediyesi gerçekten çok başarılı işler yapıyor. Biz de bununla büyük gurur duyuyoruz. 2016 yılı Çaycuma açısından çok başarılı geçti. Birçok güzel hizmete imza atıldı. Çaycuma herkesin yaşamak istediği bir yer haline geliyor. 2017 yılında aynı tempo sürdürülerek, ülkenin en güzel kentlerinden birinin yaratılacağına inanıyoruz” dedi.

 

BANA ÇAYCUMA’YA HİZMET ETME FIRSATI VERDİNİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kantarcı, “Kadınların toplumsal yaşamda rolü çok büyük. Onların katılımını sağlayamayan hiçbir kurum, kuruluş ya da partininbaşarı şansı kesinlikle yok. Kadınlar gerek özverileri, gerek azimleriyle büyük fark yaratıyor. Ben buna seçim çalışmalarısırasında tanık oldum. Çok büyük bir çaba harcayarak, sonucu sizler belirlediniz. Bu açıdan,bana Çaycuma’ya hizmet etme fırsatı verdiğiniz için, esas ben size teşekkür ediyorum.” dedi.

 

HALKIMIZIN SAĞDUYUSUNA GÜVENİYORUM

Ülkenin içinde bulunduğu durumda yine kadınlara büyük görevler düştüğünü dile getiren Kantarcı, “Önümüzde yine bir seçim var. Ben bu referandumu cumhuriyet değerlerinin var olma, ya da yok olma seçimi olarak görüyorum. Bana sorarsanız oylanan başkanlıktan daha çok, cumhuriyetin varlığıdır. Eğer murat ettikleri sonucu alırlarsa, kadınların sosyal yaşamda sıkıntıları da çok büyüyecek. Sizlerden rica ediyorum. Ulaşabildiğiniz herkese ulaşarak karşı karşıya kaldığımız tehlikeyi anlatın. Ben halkımızın sağduyusuna güveniyorum. Yeter ki biz onlara ulaşıp, anlatmasını bilelim” dedi.