Liman arkasından Fener semtine çıkan tüneli de inceleyen Gökhan Demir söz konusu projenin turizm alanında kente katkısının büyük olacağını söyledi

 Zonguldak Belediye Başkanvekili Gökhan Demir, Yeni Mahalle, Yeşil Mahalle İnağzı Mahallesi ve Adliye mevkiinde devam eden Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye Başkan Vekili Gökhan Demir’e; Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Darende ve Fen İşleri Müdürü Ogan Göktürk eşlik etti.

Belediye basın bürosundan verilen habere göre 19 mahallede çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Başkanvekili Gökhan Demir: “Belediyemizin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Özelikle doğalgazın gelmesi ile birlikte bozulan yollarımızın yapım ve onarım çalışmaları sürüyor. Mahallerimizde parke yol çalışmalarımız ise tüm hızıyla devam ediyor. Biz çalışan bir belediyeyiz. Tüm ekiplerimiz plan ve programlarımız dâhilinde çalışmalarını sürdürüyorlar. Daha güzel bir Zonguldak için mücadelemize devam ediyoruz. Vatandaşlarımızdan ise, biraz daha sabır istiyoruz. Belediye Başkanımız da bu konuda bizimle hem fikir. Yollarımızın bu durumu, parke çalışmalarımızı yaptıkça düzelecektir. Doğalgaz çalışmalarının bitmesi ile birlikte yol sorunumuzu çözeceğiz ve daha güzel bir Zonguldak’a kavuşacağımızı düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Ardından liman arkası ve fener semtine çıkan tünel çevresini inceleyen Başkanvekili Gökhan Demir; Zonguldak’ın bu proje ile rahat bir nefes alacağını, turizm anlamında ise birçok vatandaşı bu bölgeye çekebileceklerini ifade etti.  Demir; “Şehrimiz için birçok önemli projelerimiz var. Özellikle projelerimizi hayata geçirdiğimiz takdirde, şehrimiz daha çağdaş ve yaşanabilir bir kent haline gelecektir. Mahallerimizde parke yol çalışmalarımız, vatandaşlarımız tarafında da takdir topluyor. Altyapı ve üstyapı çalışmalarımızda çok ciddi hizmetler sunuyoruz.” şeklinde konuştu.