28 Puanla liderlik koltuğunda oturan Misli.com 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Diyarbekirspor’u çalıştıran Zonguldaklı Teknik Adam Şenol Demir, 1-1 berabere biten Ofspor maçında Karabük Bölgesi hakemi Taner Tuncer’in hak ettikleri penaltıyı vermemesi nedeniyle isyan etti. Demir sosyal medya hesabı üzerinden “Ofspor maçında verilmeyen penaltımız” notuyla penaltı bekledikleri anların görüntülerini yayınladı.

NET PENALTIYI BİLE BİLE VERMEDİ

Şenol Demir, “Karabüklü hakemin gözünün önünde olan bir pozisyondu. Önü de açıktı. Rakip takımın oyuncuları bile bıraktılar, hakeme baktılar. Hakem penaltıyı verecek derken, devam ettirdi. Vermeyince de yapacak bir şey yok. Onlara ödül verir gibi oldu. Hem cezalandırdı hem de beni sahanın dışına attı. Üzüldük ama tabi daha maçlar var. İlk yarının bitimine 3 maç var.” ifadelerine yer verdi.

4 FUTBOLCUM SAKATLANDI 

Şenol Demir, “Yolumuza devam etmemiz lazım ama 4 oyuncumuz sakatlandı. Bu haftaki maçta 4 oyuncumuz oynayamayacak.” dedi.

MUTLAKA BARIŞ ŞEREF İLE YOLA DEVAM EDİLMELİ

Şenol Demir, “Barış Hoca ile sürekli görüşme halindeyiz. Devam etmesini istediğimi de belirtiyorum. Hakan Hürfikir ve Süleyman Başkan’a da söyledim devam edin diye. Dışarıdan gelenleri de gördü Zonguldak’ta ki insanlar. Barış Hoca’ya gerekli desteği vermek lazım. Ben yüzde 100 başarılı olacağına inanıyorum. Zaten bütün idmanları yaptıran Barış’tı. Başarılı olabilir. Problem olacağını düşünmüyorum. Deneyimli oyuncularda var Hakan gibi. Onlarında yardımcı olacaklarını düşünüyorum.” şeklinde konuştu.