Genel Maden-İş Üzülmez Şube Başkanı Tayfun Demir, Sendikal yaşamında ortak mücadele verdiği ekip arkadaşlarına Dedeman Otel’de iftar yemeği verdi
DEMİR’DEN MESAİ ARKADAŞI MADENCİLERE İFTAR
Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Üzülmez Şube Başkanı Tayfun Demir, Sendikal mücadele ve Amelebirliğinde birlikte çalıştığı madenci ekip arkadaşlarına Dedeman Otel’de geçtiğimiz Cumartesi akşamı iftar yemeği verdi. 
Dedeman Otel’de ki, iftar programına TTK Üzülmez Müessese Müdürü Murat Köseli, Nakliyat Başmühendisi Sami Ören, Genel Maden-İş eski Genel Başkanı Eyüp Alabaş ve kalabalık madenci topluluğu katıldı. GMİS Üzülmez Şube Başkanı Tayfun Demir, geleneksel hale gelen iftar programı İmamın kuranı kerim okumasıyla başladı. 
“BİRLİĞİMİZ KİMSEYE BOZDURMAYIZ”
Genel Maden-İş Üzülmez Şube Başkanı Tayfun Demir, Geleneksel iftar programına katılan mesai arkadaşları madencilerle tek tek ilgilenirken katılımlarından dolayı da teşekkür etti. Demir, Kömür hazasında en büyük sorunun işsizlik olduğunu yaklaşan erken genel seçimlerde Cumhurbaşkanı adaylarının işçi sözü verdiğini ancak söylenen rakamların yeterli olmadığını söyledi. Demir kömür hazasının her geçen gün kan kaybettiğini ÇATES’e yetecek kömürü dahi üretemez durumda olduğunu ifade etti. Demir, Kömür hazasındaki işçi açığının bir an önce giderilerek üretimin artırılması gerektiğini kaydederek, “Sendikacı olarak bize düşen hangi görev varsa biz hazırız. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve TTK yönetimine her zaman desteğe hazırız” diye konuştu. 
GMİS Üzülmez Şube Başkanı Tayfun Demir, Maden işçilerinin birlik ve beraberliğini bozmaya kimsenin gücü yetmeyeceğini kaydederek, “Süreç birlik beraberlik günü. Gücümüz birlikteliğimizden kaynaklanıyor. Birbirimize olan destek devam ettiği sürece bizleri yıkmaya kimsenin gücü yetmez. Şimdiden sizlerin, ailelerinizin, Zonguldaklı hemşehrilerimizin ve Türk-İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim” dedi.