En büyük sermayemiz bilgi En büyük sermayemiz bilgi

Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, MHP Merkez İlçe Başkanı Çağatay İpekçi ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız birlikte Üzülmez deresi ıslah çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldılar.
Ak Parti İl başkanı Mustafa Çağlayan yaptığı açıklamada, “ DSİ tarafından yapımı devam eden dere rehabilitasyonu çalışmaları kapsamında dere duvarlarının yenilenmesi, korkuluğu ve taban betonunun yapım çalışmalarını yerinde inceledik, çalışanlarımıza kolaylıklar diledik. Zonguldak’ımız değişmeye ve güzelleşmeye devam ediyor” diye konuştu.

Çağlayan, "Fevkani Köprüsü’nün kaldırılmasından sonra şehrimiz nefes aldı. Şehrimizin umudu yeniden dirildi. Bu umudu yeşertmeliyiz. Fevkani Köprüsü’nün kaldırıldığı alanda DSİ ile birlikte dere ıslah çalışmalarımız devam etmektedir. Dere ıslah çalışmalarının bitimi ile birlikte fevkani Köprüsü’nün yıkılması çok daha büyük anlamlar taşıyacak, çok daha estetik bir yapıyla karşı karşıya kalacağız. Islahın bitimi ile beraber cam korkuluklarla çok daha estetik bir yapıya kavuşacaktır. 
Kıymetli hemşehrilerim hangi partiye gönül vermiş olursak olalım bu çalışmaların hızlanması akamete uğramaması ve katlanarak devam edebilmesi için sizlerden desteğinizi rica ediyoruz. Büyüklerimiz atalarımız her zaman söylerdi belediye iktidarda olmalı Uyum içerisinde çalışmalı diye. Bu çalışmaları gördüğümüzde Onların ne demek istediğini çok daha iyi anlıyoruz. Kalın sağlıcakla. “ dedi.

İHA