Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Orhan Bozkurt, mazbatasını aldıktan sonra ilk ziyaretini Zonguldak Gazeteciler Cemiyetine yaptı.

DEVA Partisi Merkez ilçe Başkanı Orhan Bozkurt, beraberinde yönetimi ve İl Başkanı Fatih Keleş ile birlikte mazbatasını aldıktan sonra Zonguldak Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. 
Ziyarette ilk konuşmayı yapan Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyk, “DEVA Partisi il ve Merkez ilçe başkanına cemiyetimize yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz. Mazbatasını alan DEVA Partisi Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Orhan Bozkurt’a görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

DEVA Partisi Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Orhan Bozkurt ise ziyarette yaptığı konuşmada şunları ifade etti: “Bugün çıkmış olduğumuz yolun en kutlu günlerinden bir tanesini yaşıyoruz. Kongremizin ardından mazbatamızı aldık. Niyetimiz daha demokratik, daha özgür, daha yaşanabilir bir memleket. Göç vermeyen, insanların yolda bir birine gülümseyerek selam verdiği bir Zonguldak. Çıktığımız bu yolda ekibimizle birlikte çalışmalarımızı yapıyoruz. Bundan sonra çalışmalarımıza çok daha hızlı bir şekilde devam edeceğiz. Sokak sokak, mahalle mahalle, köy köy, belde belde gezip kapıları çalacağız. Zonguldak’a daha genç ve dinamik bir ekip geliyor. Artık Zonguldak’ın bir devası var.”