Deva Partisi Merkez İlçe Başkan Vekili Tarık Çağlı, Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’ın göreve geldiği günden beri verdiği tüm vaatlerinin fos çıktığını söyledi.

Alan’ı sorunları yerinde görmesi için sokağa çıkmayı davet eden Çağlı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

“Geçtiğimiz aylarda, il özel idaresi destekli Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan müjde olarak duyurduğu, doktorlar sokağı olarak bilinen nizam caddesin de kaldırım ve alt yapı çalışmalarının yapılacağını duyurmuştu.

  Şahsı o ki geçtiğimiz günlerde elektrik ve su kesintilerinin yaşanmasının ardından üç dönem belediye başkanlığı yapacağını beyan etmişti. Önceki dönem belediye başkanını kışın yolları tuzlamak için tuz bulamıyor diye eleştiren alan kışın suyun en bol olduğu dönem de bu halkı susuz bırakmıştır. Böyle giderse belediye başkanlığı değil herhangi bir hastanede üç dönem doktorluk yâda Kızılay da müdürlüğe devam edecek.

Kendi meslektaşlarının adını taşıyan doktorlar sokağın da belediye başkanı değil doktor gibi gezmek isteyen Alan belediye başkanı olduğundan beri verdiği bütün vaatleri fos çıktı gibi. Ayrıyeten her şeyden önce bir vatandaş olarak tavsiyem mahalle ve sokakları da gezmesidir.  Oralardaki eksiklikleri bizzat kendi gözleriyle görmesidir.  Birde gençler ve çocuklar için belediye başkanının hiçbir projesine şahit olmadık ve birazcık da geleceğimiz olan gençleri ve çocukları da düşünerek mahalleler de sosyal aktivite yapacakları yerleri inşa etmesidir.”
(Haber:Şebnem Saka)