Ünlü sunucu ve program yapımcısı Bekir Develi, Bülent Ecevit Üniversitesi’nin konuğu oldu.
Develi ilk olarak Rektör Özer’i makamında ziyaret etti. Ziyaretinde Rektör Özer ile sohbet eden Develi, seyahat etmeyi çok sevdiğini, Zonguldak’a sık sık geldiğini söyledi. Develi her gelişinde Bülent Ecevit Üniversitesi’nde bir gelişimin dikkatini çektiğini, kısa sürede gerçekleşen pek çok yatırımın kampüsün dışından da fark edildiğini belirtti ve Rektör Özer’e başarılar diledi. Rektör Özer, Bekir Develi’yi Bülent Ecevit Üniversitesinde görmekten mutluluk duyduğunu söyleyerek öğrencilerin büyük heyecanla kendisini beklediklerini belirtti. Develi ile bir süre sohbet eden Özer, konuğuna Devrek bastonu ve BEÜ yayınlarından oluşan kitap seti armağan etti.
Prof. Dr. Arif Amirov Konferans Salonunu dolduran gençlerin yoğun alkışları ile karşılanan Bekir Develi, öğrencilere keyifli bir saat yaşattı. Salona sığmayan öğrencilerden bir bölümünü gösteriyi sahnede izlemeye davet eden Bekir Develi, içten ve seviyeli tavırlarıyla da büyük beğeni topladı.
Gösterinin sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Altın tarafından Develi’ye bir teşekkür plâketi taktim edildi. Öğrenciler ise heyecanla bekledikleri Bekir Develi ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.