Çaycuma Devlet Hastanesi'nin çatısınım akması sonucunda vatandaşların mağdur olması sonucunda Çaycumalılar Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.


İşte Facebook'ta Savaş Çiloğlu'nun yaptığı o paylaşım;

"Birçok alanda talihsizlik yaşayan Çaycuma bugün yağan yağmur ile 6 ay önce açılan ek binanın çatısının akması sonucu vatandaş maduriyet yaşıyor. Personelin akan suya engel olmaya çalışması karadeniz fıkraları gibi oldu.
Bu hastane açılmadan önce de çatısı akmış ve gazetelere haber olmuştu. Durumdan anlaşıldığı üzere hiç bir tedbir alınmadan açılmış. Hatta hastane müdürlüğünün bu konuda eksiklikleri bildiren yazıları yazmalarına rağmen.
Bu konuda yetkililer kamuoyunu aydınlatmalıdır. Bu hastanenin akma sebebini daha önce çıkan haber üzerine değerlendirmiştim. Projede yapılan tadilat ile çatıya bazı cihazlar yerleştirilmiş olup o cihazlar için delinen yerlerden su kaçağının olabileceğini yazmıştım. Bu bilgileride işin uzmanlarından almıştım.
Lakin küçük hesaplar yapan bazı çevreler Çaycuma'yı değil kendilerini düşündükleri için toplumsal konuları pas geçiyor, bireysel işleri için uğraşıyorlar. Sonrasında da; akan hastane çatısı, mağdur olan halk ve göç veren bölge... ah alan yetkililer.
Bu arada özveri ile çalışan doktor ve personelimize de çalışmalarında başarılar diliyorum."