Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından İstanbul’da düzenlenecek “Tarımsal Kalkınma Zirvesi”ne Devrek Belediyesi de katılacak.

    30 Eylül-2 Ekim 2021 tarihleri arasında İstanbul Avrasya Gösteri Merkezi’nde yapılacak olan ve CHP’li belediyelerin buluşacağı “Tarımsal Kalkınma Zirvesi”nde Devrek Belediyesi de, Devrek Güneşi Kooperatifiyle birlikte Devrek’e özgü, “Devrek Beyaz Baklavası”, “Devrek Cevizli Kömeci”, “Devrek Taşfırın Ekmeği”, Erişte, Tarhana, Reçel, Sirke ve Pekmez gibi ürünlerle katılacak.

    Devrek Belediyesi etkinliğe ayrıca “Ahşap Atölyesi”nde ürettiği, Saksılı, Aralıklı banklar, piknik ve kamelyalı masalar, dış mekan çiçekleri, çöp kovaları gibi ürünlerini de sergileyecek.

    Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt konuya ilişkin olarak, “Devrek’imizin sahip olduğu yöresel ürünlerimizi yaşatmayı ve tanıtmaya önem veriyoruz. Böylesi anlamlı ve önemli bir etkinliğin düzenlenmesini sağlayan başta Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve partili belediye başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum.”dedi.