Devrek Belediyesi tarafından eski terminal alanında Türkiye Muharip Gaziler Derneği Devrek Şubesi için tahsil edilen büro açılışı yapıldı.

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Devrek’teki Muharip Gaziler Derneğine daha önce söz verdiği gibi eski terminal alanında bulunan bürolardan biri için harekete geçerek Gaziler Derneğini sevindirdi.

Açılışa katılan Devrek Kaymakamı Ümit Altay böylesine değerli bir dernek olan Muharip Gaziler Derneği’ne yer tahsis ettiği için Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’a teşekkür etti.

Gaziler Derneğinin faaliyetlerini daha rahat yürütmeleri adına yer tahsisinde bulunduklarını ifade eden Belediye Başkanı Çetin Bozkurt konuşmasında; “İstiklal ve vatan uğruna canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen gazilerimizle ne kadar övündüğümüzü ve gurur duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Devrek’teki muharip gaziler benim için çok önemli ve değerli.  Bu anlamda Gazilerimize söz verdiğimiz gibi yer tesisinde bulunduk. Gazilerimiz bundan böyle faaliyetlerini daha rahat, daha sağlıklı bir ortamda gerçekleştirebilecekler. Şehit aileleri ve gazilerimizin taleplerini yerine getirme konusunda her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız. Açılışını gerçekleştirdiğimiz bu büronun gazi ve gazi yakınlarına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Eski Terminal Alanı’nda kendilerine tahsis edilen bürodan memnun kaldıklarını belirten Muharip Gaziler Derneği Devrek Şubesi Başkanı Muharrem Sarı Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’a teşekkür etti. Dernek Başkanı Sarı: “Devrek Belediye Başkanımız bizlere çok değer verdi. Başkanımız bize yardımcı oldu bize burayı tahsis etti. Başkanımıza gazilerim, gazi eşleri ve gazi çocukları adına teşekkür ederim” dedi.

Yapılan açılış törenine Devrek Kaymakamı Ümit Altay, Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Devrek İlçe jandarma Komutan Vekili Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Rıza Kuydeşen, Devrek İlçe Emniyet Müdürü Selim Karartı, Muharip Gaziler Derneği Devrek Şubesi  Başkanı Muharrem Sarı, siyasi partilerin başkanları ve temsilcileri, kurum ve kuruluşların müdürleri gaziler, gazi yakınları ve vatandaşlar katıldı.