Devrek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi tarafından gerçekleştirilen Olağan Genel Kongresi katılımcıların iştiraki ile tamamlandı.
Zonguldak’ın Devrek ilçesinde faaliyette bulunan Devrek Kredi Kefalet Kooperatifi tarafından gerçekleştirilen ve bu yıl 50. gerçekleştirilen Olağan Genel Kongresi büyük oranda katılımcının iştirak ettiği organizasyonla Devrek Belediye Nikah Salonunda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongrenin Divan başkanlığını Mehmet Azman üstlenirken, organize edilen kongrede, yönetim kurulu yıllık çalışma raporunun okunması, bilanço ve gelir gider raporlarının okunması, okunan raporların ve hesapların müzakere edilerek kabul veya reddi hakkında karar alınması, yönetim ve denetim kurullarının tahmini bütçesinin görüşülerek karara bağlanması, yönetim kurulu üyeleri ile denetim kurulu üyelerinin aylık ücret veya huzur hakları ile yolluklarının belirlenmesinin ardından yönetim kurulunun aday listesinin açıklanmasının ve ardından listenin kabul edilmesinden sonra dilek ve temennilerin ardından kongre sona erdi.
Eski yönetimin tekrar seçildiği Devrek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kongresinde Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine ;İsmail Akpınar,İsmet Akdemir,Adnan Keklikoğlu,İzzet Kapucubaş ve İsmail Karaöz’den meydana gelirken,Yönetim Kurulu Yedek Üyelikleri ise;Nazif Cinoğlu,Adnan Semerci,Satılmış Kurubaş Raşit Akça ve Dursun Yaylacı’dan meydana geldi.