Devrek Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Cıvak banka müdürleri ile bir araya gelerek çeşitli konularda bilgi alışverişinde bulundu.
Zonguldak’ın Devrek İlçesinde faaliyetlerini sürdüren Devrek Ticaret ve Odası Devrek ve Gökçebey’de banka şube müdürleri ile bir araya gelerek esnafların bankasal sorunları ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu. “Devrek Gökçebey İlçeleri Ekonomik Sorunları ve Çözüm Önerileri” adlı çalıştay toplantısında banka müdürleri ile her iki ilçede çeşitli sektörlerde faaliyetlerini sürdüren esnafların bankasal sorunları ve çözümleri konusunda karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.
Devrek TSO Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantı ile ilgili bilgi veren TSO Başkanı Ertan Cıvak, ”Devrek ve Gökçebey ilçelerinde faaliyetlerini sürdüren bankaların şube müdürleri her iki ilçemizde de esnaflık alanında faaliyetlerinde bulunan esnaflarımızın bankalar arasındaki sıkıntılarını dile getirdik. Esnaflarımızın kredilerinin ertelenmesi ve yeniden yapılandırılması ve diğer konularda taleplerde bulunduk sağ olsunlar banka müdürlerimizde esnaflara şubelerinden her hangi bir talepte bulunduklarında kendilerine her konuda yardımcı olacaklarını söylediler. Buradan çalıştayımıza iştirak eden banka müdürlerimize teşekkürlerimi sunuyor, ilerleyen zamanlarda da bu toplantının bir benzerini esnaflarımız, banka müdürlerimiz ve konunun uzmanını davet ederek daha geniş katılımlı bir program yapmayı hedefliyoruz” diye konuştu.