Devrek Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Şenlikleri müzik ziyafeti vatandaş tarafından büyük beğeni topluyor. Yeni Terminal Yanı Stant Alanı’nda yapılan etkinliklerle vatandaşlar müziğe doyuyor. Her akşam yapılan etkinliklerle Mülayim Yollarda programının yapımcısı ve sunucusu Mülayim düzenlenen etkinliklere ayrı renk katarken,  etkinlikler 7’den 70’e her yaştan vatandaşın büyük ilgisini çekiyor.

Etkinliklerin 5. Gecesinde sahneye çıkan Nihat Gözlü ile Hüseyin Terzioğlu birbirinden güzel eserler seslendirirken unutulmaz bir akşam yaşattılar.

Sihirbaz gösterileri, Tv. Yapımcısı ve sunucusu  Mülayimin   aileler ve çocuklara düzenlediği  yarışmalar vatandaşları eğlenceli anlar yaşatarak güldürdü..

Hemşerimiz içimizden biri Türk pop müziği sanatçısı Tarık Yüksel ve S. Bayraktar şenliklere katılarak dinleyicilere sevenlerine coşkulu anlar yaşatarak müzik ziyafeti verdi.

Etkinliğin sonunda gecede sahne alan Nihat Gözlü ile Hüseyin Terzioğlu’na günün anısına Devrek Bastonu takdim eden Belediye Başkanı Mustafa Semerci yerel sanatçılara ve yerel değerlere büyük önem verdiklerini belirterek etkinliklere gösterdikleri büyük ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.