Dr. Özen, “yeni Türkiye için, yeni Zonguldak için evet”

 

TBMM Stratejisti, önceki dönem Ak Parti Zonguldak Milletvekili A.Adayı Dr. Hasan Özgür ÖZEN ve beraberindeki heyet, “Yeni Türkiye İçin Evet Kampanyası” Zonguldak saha çalışması kapsamında Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerciyi ziyaret etti. Dr. Özen ve Başkan Semerci Devrek’te vatandaşların referandum sürecine ilişkin görüşleri ile ilgili istişarelerde bulundu.

Yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanlığı sistemine Yeni Türkiye’nin Yeni Dünya düzeninde daha çok söz sahibi olacağı zemini hazırlayacağını belirten Dr. Özen, sistemin ülkemiz menfaatleri doğrultusunda kazanımlarını Zonguldak bölge insanımıza yüzyüze anlatmak ve vatandaşlarımızın kafasındaki soru işaretlerini aydınlatmak amacıyla ön saha çalışmasına başladığını belirtti. Devrekli hemşerilerimizin her konuda olduğu gibi Cumhurbaşkanlığı Sistemini çok iyi sorgulayarak Ülkemiz ve Zonguldağımız için EVET diyeceğini beklediğini belirtti.

Dr. ÖZEN,  Evet demenin Ülkemiz geleceği için ne denli önemli olduğunu bu konuda hassas bir çalışma yapılmasının ve tüm vatandaşlarımızın doğru bir şekilde aydınlatılmasının gerektiğini belirtti.

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ise Cumhurbaşkanlığı sisteminin yıllardır iktidardaki tüm liderler tarafından dile getirildiğini belirterek,

Ülkemiz için Cumhurbaşkanlığı sisteminin bir ihtiyaç olduğunu ve artık halkımızın destekleriyle hayata geçeceğine inandığını söyledi.

Dr Hasan Özgür ÖZEN ve beraberindeki heyet, Devrek’te esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, Cumhurbaşkanlığı sistemin Yeni Türkiye’nin ve Yeni Zonguldak’ın hak ettiği konuma gelmesi ve güçlü bir yönetim sistemiyle yönetilmesi adına herkesin Evet demesinin ne denli önemli olduğunu anlattılar.