Zonguldaklı işadamı Şükür Turgut sosyal medyadan İrem için seferberlik başlattı


DÜNYA’DA İYİ İNSANLARDA VAR

 

 

Zonguldaklı işadamı Şükür Turgut, sosyal medya üzerinden İrem için seferberlik başlattı doğuştan skolyoz hastası olan 17 yaşındaki İrem Baş için seferberlik başlattı.

Karaelmas Mahallesi Şirin Sokak’ta oturan malulen emekli Salih ve ev hanımı Aliye Baş’ın 2 çocuğundan biri olan kızı 17 yaşındaki İrem Baş’ın skolyoz hastalığı sebebiyle emekleyerek hayata tutunmaya çalıştığını anlatan Halkın Sesi Gazetesi sosyal medya hesabından paylaşan Turgut, üzerine ‘300 kişi 100 liradan 30,000 TL eder var mı Allah'a borç vermek isteyen’ şeklinde yazı yazınca onlarca kişi yardım eli uzatmak için seferber oldu.

VALİLİK’TEN HESAP AÇILMASI GEREKİYOR

Halkın Sesi olarak ulaştığımız Turgut, Türkiye’nin 4 bir yanından kendisine telefon geldiğini hatta Ukrayna’dan bile yardım yapma isteğinde bulunan insanların olduğunu ifade ederek, “O paylaşımda bulunduktan sonra İstanbul’dan, Trabzon’dan, Ankara’dan hatta Ukrayna’dan bile yardım yapmak için arayan insanlar var. Bugün İrem’in annesiyle görüştük ve Valilikten yardım başlatılacak hesap numarası için kendisi izin alınacak. Bizde sonrasında bize dönüş yapan dostlarımızla görüşeceğiz. İnşallah o yardımı toplayıp İrem’i sağlığına kavuşturacağız” dedi.

İŞTE O PAYLAŞIM

Turgut, ‘Kim Allah'a güzel bir borç vermek ister? ki Allah da onu kat kat arttırsın? Zaten daraltan da, genişleten de Allah'tır; siz de Ona döneceksiniz... (Bakara245) 300 kişi 100 liradan 30,000 tl eder Varmı Allah'a borç vermek isteyen karşılığını kat kat geri alacak... Yardım etmek isteyenler diyaloğa geçsin’ şeklinde paylaşımda bulundu.

(Umut ERSES)