Eğitim Sen Çaycuma Temsilciliği Yürütme Kurulu Üyeleri Çaycuma’nın tek zurnacısı Seyfi Çetin’i İstasyon Mahallesi’nde ziyaret ederek emeklerinden dolayı teşekkür etti. Eğitim Sen Çaycuma Temsilciliği Yürütme Kurulu Üyesi ve fotoğraf sanatçısı Tuna Ölger'in çektiği ve çeşitli etkinliklerden bir araya getirilen fotoğraf tablo haline getirilerek Yürütme Kurulu üyelerince Seyfi Çetin’e armağan edildi.

1972’de Iğdır’dan Çaycuma’ya gelip yerleşen, her zaman emek mücadelesinin yanında olan ve zurnasıyla 1 Mayıs kutlamaları başta olmak üzere birçok eylem ve etkinlikte kitleleri coşturan Çaycuma’nın tek zurna sanatçısı Seyfi Çetin, Eğitim Sen’in yaptığı bu kadirbilir davranış için teşekkürlerini dile getirdi. Seyfi Çetin, “Her zaman birlikte olmaktan gurur duyduğum sizlerin bu nazik ve vefalı davranışı beni çok mutlu etti. Çok duygulandım. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlikte olacağız.” dedi.

Eğitim Sen Yürütme Kurulu üyeleri günün anısına hatıra fotoğrafı çekerek, 67 yaşındaki Seyfi Çetin’in geçmiş yıllarda yaşadığı anılarını dinleyerek sohbet ettiler.