TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Zonguldak İl Temsilcisi Bülent Özgümüş, İl Temsilci Yardımcısı Nuri Özel ile birlikte TMMOB Makina Mühendisleri Odası Zonguldak Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Birhan Şahin ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti. 

9 Mayıs 2017 Salı günü gerçekleştirilen ziyarette, EMO Zonguldak İl Temsilciliği Heyetinin ziyaretinde Makina Mühendisleri Odası Zonguldak Şubesi Yönetim Kurulu (YK) Başkanı Birhan Şahin, YK Başkan Vekili Ahmet Zoroğlu, YK Sekreter Üyesi Melih Başören, YK üyeleri H.Andaç Acar, Emine Tekin, Emrah Kapusuz, Samet Soylu, Ufuk Ertek ile Şube Etkinlik Komisyonundan H.Bayram Balıkçı, Şube Müdürü Ayhan Hilalci ve Şube Teknik Görevlisi Tansu Demirtürk de yer aldı. 

EMO Zonguldak İl Temsilcimiz Bülent Özgümüş, Elektrik Mühendisleri Odası tarafından bu yıl sonunda Zonguldak'ta gerçekleştirilmesi planlanan ATEX (Patlayıcı Ortamlarda Güvenlik) Sempozyumu hakkında bilgi verdi ve destek istedi. Makina Mühendisleri Odası Zonguldak Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Birhan Şahin, ATEX Sempozyumunun Zonguldak'ta gerçekleştirilecek olmasının önemli olduğunu, zaten TMMOB örgütlülüğü içerisinde birlikte olmaktan dolayı etkinliği kendi etkinlikleri olarak değerlendirdiklerini, sempozyumun başarısı için gerekli katkıyı sağlayacaklarını ifade ederek, başlangıç sürecinde yapılabileceklere ilişkin önerilerde bulundu. Etkinlik takvimine ilişkin değerlendirmelerden sonra, EMO İl Temsilciliği heyeti, gösterilen ilgi ve destek için teşekkür ederek Şube Merkezinden ayrıldı.