Valilik Binası’nda yapılan Zonguldak Proje Ofisi’nin tanıtım toplantısında konuşan Vali Kaban;

“En değerli proje bu”

Zonguldak Valiliğinin desteklediği, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan “Zonguldak Proje Destek Ofisi’nin tanıtımı Vali Ali Kaban öncülüğünde Valilik Binası’nda yapılan toplantıda kamuoyuna tanıtıldı. Toplantıda konuşan Vali Kaban, bu projenin Zonguldak için önemli olduğunu, Zonguldak için yapılacak olan faydalı çalışmaları her zaman destekleyeceklerini söyleyerek, “Ciddi projeler ile gelip bizi konuya faydalı olacak hususlarda tatmin ve ikna edici şekilde faydalı çalışmaları kanıtlayabilen herkese kapımız açık ve her türlü desteği de veriyoruz. Bu yapılan çalışmaların hepsini göz önüne getirdiğimde, bana göre en değerli proje bu” dedi.


"İLK İŞİMİZ ÜÇ İRTİBAT NOKTASI OLUŞTURMAK"

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, projenin 3 irtibat noktası olacağını belirterek; "Zonguldak’ta özel sektör kültürünün göreceli olarak geç mesafe aldığı, geç hızlandığı, ivmesini yeni yeni kazanmakta olduğu bir coğrafyada yaşıyoruz. Biz Zonguldak olarak gözle görülen bir gerçek var ki biz çok geri sıralardayız. Burada ilk öncelikli işimiz bu projenin üç irtibat noktası olacak. Artık ufak tefek işleri KOSGEB’in kısmen küçük olan, basit olan bu işlemlerini bu irtibat noktalarında halledebilecek bir kapasiteyi kısa zamanda oluşturabileceğiz."  şeklinde konuştu.

Resim altı: Proje tanıtımından sonra Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir ve Mirgrup Proje Yatırım Fon Yönetimi Genel Koordinatörü Neptün Denli Kadıoğlu tarafından “Proje Destek Ofisi” projesinin sözleşmesi imzalanarak toplantı sona erdi. (Aykut KARA)