Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı Caz Orkestrası Kdz. Ereğli’de muhteşem bir konser verdi.

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin davetlisi olarak Ereğli’ye gelen Cazın Kartalları'nın Tatoğlu Kültür Merkezi'ndeki konserine Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Hüseyin Sami Uyar, kent protokolü ve vatandaşlar katıldı. Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık konuklarla yakından ilgilendi.

MUHTEŞEM KONSER

Orkestra şefi Hava Bando Binbaşı Sabri Belce yönetimindeki konser müzikseverleri büyüledi. İzleyenlerin zaman zaman şarkılara eşlik ettiği konser sonunda, orkestra ayakta alkışlandı.

“SEVGİ VE BARIŞ İÇİN SÖYLEDİLER”

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halli Posbıyık, konser sonunda sahnede orkestra şefi ve üyelerine çiçek takdim ederken yaptığı konuşmasında “Kahraman askerlerimiz Barışpınarı Harekâtıyla bölgede barışı sağlamak için mücadele ediyor. Cazın kartalları da bugün sevgi ve barış için söyledi. Sizleri Kdz. Ereğli ‘de görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Muhteşem konser için bütün orkestraya teşekkür ediyorum. Talebimizi kırmayarak burada konser vermenize onay veren ordumuzdaki tüm üst kademedeki komutanlarımıza da şükranlarımızı sunuyorum’’ dedi.