Erdemir Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aydın Pandır, Erdemir Genel Müdürü Sedat Orhan, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Mahmut Özer, Zonguldak Valisi Ali Kaban’ı ziyaret etti.

Erdemir Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aydın Pandır, Erdemir Genel Müdürü Sedat Orhan, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Mahmut Özer, Vali Ali Kaban’ı ziyaret ederek Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Kampüsüne Erdemir tarafından fakülte kurulması için bir araya geldiler.

Ziyarette konuşan Zonguldak Valisi Ali Kaban, “Kendileri Ereğli Demir Çelik Fabrikası’nın kalıcı bir eser olarak üniversitemiz marifeti ile fakülte oluşturmak konusunda niyetlerini ifade ettiler. Bugün bunun ilk temel ilkelerini görüşmek için bir araya geldik bu niyetlerinden dolayı Erdemir yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

BEÜ Rektörü Prof. Dr Mahmut Özer ise, “Bugün üniversite ile sanayinin bir araya gelmesiyle tarihi bir gün yaşanıyor. İnşallah güzel gelişmeler olacak” diye konuştu.

Erdemir Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aydın Pandır ise, “Bu iş birliğinde Zonguldak Valimiz Ali Kaban’a teşekkür ediyorum. Kendileri ön ayak oldu. bundan sonra BEÜ Üniversitesi Rektörü Mahmut Özer ile görüşüp nasıl gerçekleştireceğimizi planlayacağız” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Ali Kaban, Erdemir Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aydın Pandır’a Devrek Baston’u hediye etti.