İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Emekli Vali Yavuz Erkmen, son günlerde pandeminin il genelinde tırmanışa geçmesi nedeniyle il başkanlığı ve  tüm ilçe başkanlıklarında nöbetçi yönetici uygulamasına geçildiği duyurdu.

Amaçlarının insanların sağlığını korumaya yönelik olduğunu hatırlatan Erkmen, şunları söyledi:

"Acil hallerde işlerin aksamaması için gerekli önlemler alınarak yönetim kurulu gibi toplantılar yapılacak olup bunun dışında   yöneticilerin hepsinin gelmemesi, aynı anda kalabalık oluşturmaması için nöbetçi uygulamasına geçilip nöbetçi  personelin adı ve soyadı ilan edilip telefon numarası da kapıya asılacaktır. Şu anda yine partililerimizin sağlığını düşünüp ziyaret konusu asgariye düşürülecektir. Amaç teması en az noktaya indirip sağlık anlamında bir sıkıntı yaşamamaktır.

"ALAPLI İLÇE BAŞKANIMIZIN DURUMU KRİTİK"

Bildiğiniz üzere Alaplı İlçe başkanımızın durumu kritikliğini korumaktadır. Değişik ilçelerimizde parti üyesi arkadaşlarımız veya aileleri hastalığı geçirmiş veya geçirmektedirler. Hepsine geçmiş olsun diyor acil şifalar diliyoruz. Amacımız insanımızın sağlığını korumaya yönelik olup tedbirlerimize tüm arkadaşlarımızın uymalarını önemle rica ederim." (Halkın Sesi)