Esas Gayrimenkul; Türkiye’nin coğrafi konumu ve yer altı zenginlikleri ile en önemli illeri arasında yer alan Zonguldak’ta yeni yatırımı Esas 67 Burda’yı hayata geçirdi. Zonguldak’ın yaşam ve eğlence merkezi olması hedeflenen Esas 67 Burda’da yeni AVM Genel Müdürü Kubilay Cem Kabacan oldu. Esas 67; faaliyetlerine alanında bir çok başarılı projeye imza atan Kubilay Cem Kabacan ile devam edecek.
Esas Holding bünyesinde ağırlıklı olarak ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösteren Esas Gayrimenkul; Türkiye’deki yatırım stratejileri doğrultusunda Zonguldak ilinde Esas 67 Burda yatırımını hayata geçirdi. Yönetimi JLL Türkiye tarafından yapılan, değer yaratma misyonuyla hareket eden Esas 67 Burda çatısı altında yeni AVM Genel Müdürü Kubilay Cem Kabacan oldu. Esas 67 Burda; ziyaretçilerine yönelik faaliyetlerine, alanında bir çok başarılı projeye imza atan Kubilay Cem Kabacan ile devam edecek.
Niğde Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği lisans diplomasına sahip olan, yüksek lisans çalışmaları için Haliç Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri programına devam eden ve Alışveriş Merkezi Fizibilitesi üzerine tezini tamamlayan Kubilay Cem Kabacan; 2005 yılında Kayseri Park Alışveriş Merkezi’nin Elektrik proje ve taahhüt firmasının şantiye şefi olarak; 2006 yılında Kayseri Park AVM Teknik Müdür olarak; 2008 yılında Alkaş Danışmanlık Teknik İşler Sorumlusu olarak görev aldı. 2008 yılında JLL Türkiye Alkaş Danışmanlık ile birleşmesi ardından dört sene içerisinde İşletme Uzmanı ve Operasyon Müdür Yardımcısı olarak; 2012 yılında altı ay Armada AVM ve İş Merkezinin AVM Müdür Yardımcısı olarak sonrasında da Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nin AVM Müdür Yardımcısı olarak çalışmalarını gerçekleştirdi.
Kubilay Cem Kabacan 20 Nisan 2015 itibariyle kariyer hayatına Esas 67 Burda AVM Genel Müdürü olarak devam ediyor.
ESAS 67 BURDA AVM
Esas Gayrimenkul’un 11 bin metrekare alan üzerine kurulu Esas 67 Burda AVM yatırımı; 62 mağazası ile ulusal ve dünya markalarını tek bir çatı altında buluşturuyor. 500 araç kapasiteli 4 otoparkı ve 5 mağaza katı bulunan Esas 67 Burda’nın kiralanabilir alanı ise yaklaşık 22 bin metrekareyi kapsıyor. Ayda ortalama 400 bin; yılda ortalama 5 milyon kişi tarafından ziyaret edilen Esas 67 Burda; ziyaretçilerine alışveriş keyfi sağlayacak olan konsept mağazalarının yanı sıra keyifli yeme-içme alanlarını da müşterilerin beğenisine sunuyor. Esas 67 Burda yatırımı ile Zonguldak’ta; eğlence alanları, sinema salonları, düzenli aktiviteleri bünyesinde buluşturan; şehrin yeni buluşma ve yaşam noktası haline gelecek bir merkez oluşturuluyor.
Yakın dönemde gerçekleştirilecek yenileme çalışmaları ile Esas 67 Burda’da iç ve dış cephede modern bir tasarım uygulanacak. Açık alan kullanımı arttırılarak, çevreyle ilişkili daha yeşil bir düzenleme sağlanacak. Asansör holü yenilenerek AVM içerisindeki yönlendirmeleri arttırmak, otopark alanlarını yenilemek de yeni planlar dahilinde yer alıyor. Gerçekleştirilecek düzenlemeler ile Esas 67 Burda’da yepyeni bir etki oluşturulması hedefleniyor.