Zonguldak’ın eğlence, buluşma ve yaşam merkezi Esas 67Burda AVM, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından uygulanan Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgeleme Programı’nın şartlarını kusursuzca yerine getirmesi ile Zonguldak’ın TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ne sahip ilk ve tek alışveriş merkezi oldu…

 

Normalleşme döneminin başlamasıyla birlikte 1 Haziran’dan itibaren yeniden kapılarını açan, tüm tedbirlerin hassasiyet ile uygulandığı, AVM ziyaretçilerinin ve çalışanların sağlığına maksimum özen gösteren Esas 67 Burda AVM,Zonguldak’ın TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ne sahip ilk ve tek alışveriş merkezi oldu.

 

Zonguldak halkını ilklerle buluşturarak özel deneyimler yaşatan Esas 67Burda AVM, T.C. Sağlık Bakanlığı’nın alışveriş merkezlerine ilişkin belirlediği hijyen tedbirleriyle uyumlu bir şekilde faaliyetlerine devam ediyor.

Esas 67Burda’da zorunlu maske uygulaması sürerken ziyaretçi yoğunluğunun olduğu bölümlerde rutin dezenfeksiyon işlemlerinin artırılması ve devamlı kontrol edilmesi için özel hijyen ekipleri bulunuyor. Esas 67Burda ziyaretçileri, AVM içerisinde görünür alanlarda konumlandırılmış dezenfektan ünitelerine kolaylıkla ulaşabiliyor, ayrıca Danışma Bankosu’nda da dezenfektan temin edebiliyor. Her sabah ve her gece düzenli olarak temizlenen Esas 67 Burda’da temizlik işlemi gün içerisinde de saat başı tekrarlanıyor. Mağazaların düzenli olarak denetlendiği Esas 67 BurdaAVM’de uzun süre koruma sağlayan Nano-Clean uygulaması da yapılıyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında AVM’ye giren herkesin ateşi termal kamerayla ölçülürken her işyeri için de ayrı ayrı sosyal mesafe kuralları getirildi.

Sosyal mesafeye uyulması için aynı anda yaklaşık 2 bin 587 kişinin AVM içerisinde bulunmasına izin veriliyor. İklimlendirmede %100 taze havalandırma kullanılıyor. İklimlendirme cihazları, taze hava girişi sağlayan klima santrallerinin değişimi ve dezenfeksiyonu ile %100 taze hava 24 saat korunuyor, ziyaretçiler sağlıklı nefes alıyor.

Klasik AVM anlayışının ötesine geçen hizmetleriyle misafirlerinin rahat ve keyifli bir alışveriş deneyimi yaşamalarını sağlayan Esas 67Burda AVM, aldığı önlemlerle Zonguldaklıları ağırlamaya devam ediyor.

 

Detaylı bilgiye Esas 67 Burda AVM danışma noktasından ya da www.esas67burda.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

 

 Esas 67 Burda AVM hakkında

Esas Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve 2009 yılında kapılarını ziyaretçilerine açan Esas 67 Burda AVM, 22 bin 700 m²’lik kiralanabilir alan, 64 mağaza,8 sinema salonu ve 500 araçlık otoparkı ile Zonguldak’ta hizmet vermektedir. Modaya yön veren markaları, her damak zevkine hitap eden lezzet seçenekleri, keyifli sohbetlere ev sahipliği yapan kafeleri, eğlenceli etkinlikleri ile Zonguldak’ın yaşam ve buluşma merkezi olan Esas 67 Burda AVM, alışveriş ve eğlence deneyimini aynı anda sunarak öne çıkarmaktadır. Esas 67 Burda AVM, dünyanın sayılı pazarlama ve iletişim dernekleri arasında gösterilen AMCP’nin organize ettiği 2018 MarCom Ödüllerinde “Sevgi Postanesi” projesiyle 3 Platin ve 1 Altın ödülünü almıştır.

Esas Gayrimenkul Hakkında

 

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım firmalarından biri olan Esas Gayrimenkul, alanında uzman ekibi ile uzun vadede değer yaratan projeler geliştirmekte ve yönetmektedir. 2009 yılında faaliyete başlayan Esas Gayrimenkul, bugün yurtiçi ve yurtdışında toplamda 3 milyar Euro yatırımla, 971 bin metrekare kiralanabilir alanda, çevre dostu olan ofis, konut, alışveriş merkezi ve otel projelerine imza atmıştır. Türkiye genelinde 7 alışveriş merkezi, 3 ofis binası ve 1 konut ve 1 otel  projesini hayata geçiren Esas Gayrimenkul, yönetimini üstlendiği Van Alışveriş Merkezi, MalatyaPark, Sanko Park Gaziantep ve Konya Kentplaza ile birlikte toplamda 64 projeyle alışveriş merkezi otel  ve ofis binalarına yatırımlarını sürdürmektedir.

 

Detaylı Bilgi İçin:

Elçin Tekirler/ Essance İstanbul İletişim Danışmanlığı

[email protected]

0212 282 40 85 / 0534 564 84 35