Saadet Partisi birinci sıra Milletvekili Adayı Burak Erol: 
“ESKİYE RAĞBET OLSA...
BİTPAZARINA NUR YAĞARDI”

Saadet Partisi Zonguldak birinci sıra milletvekili adayı Burak Erol, iktidar partisinin eski siyasetçileri listelere koyarak onlardan medet ummasını şu sözlerle eleştirdi: “Zonguldak’ta siyasetçi eksikliği var. Diyalog yok. Lobi yok. Politikada ciddi bir senkronizasyon sorunu yaşanıyor. AKP’nin listelerinde geriye gidiş var. Memlekette insan mı yoktu. Eskiye rağbet olsa, bit pazarına nur yağardı” 

“GEREKİRSE KAPIDA YATARIM”
AKP’lileri ikiye ayırdığına vurgu yapan Erol, “AKP’liler ve AK Partililer var. AKP’den nemalananlar ve AK Parti’ye inanmış beklentileri olmayan insanlar. Bu arkadaşlarımız yanlış yerseler. AKP’nin gitmesini isteyenler Saadet Partisi’ne oy vermeli. Seçmen Zonguldak evladı olduğum için, sorunları ve çözümleri bildiğim bize güveniyorum. Zonguldak’a hizmet için gerekirse bakanların kapısında yatarım” şeklinde konuştu. 

BEKARLARA EŞ, İŞSİZLER İŞ!

Saadet Partisi iktidarında bekarların evleneceğini, işsizlerin işe gireceğini vadeden Erol, şöyle konuştu: “Zonguldak AKP iktidarında hakettiği değeri görmedi. Bizim iktidarımızda yerli otomobil Filyos’ta yapılacak. TTK norm kadro ile çalışacak. Devrek-Ereğli yolu bir, bir buçuk yılda bitecek. Tersaneler bölgesi finansal olarak desteklenecek. Orman ürünlerinde Zonguldak’ın markasını oluşturacağız. Göç tersine dönecek.”