Zonguldak Kömürspor, İstanbulspor ile oynadığı maçta 2 puanın yanı sıra iki önemli oyuncusunu kaybetti.  Kart sınırında olan Okan Eken ile Berkan Akdeniz maçta gördükleri sarı kartla cezalı duruma düştüler.

Zonguldak Kömürspor ligin 11’inci haftasında oynadığı İstanbulspor ile 1-1 berabere kalarak 2 puan kaybetti. Kırmızı-lacivertli takım bu puan kaynın yanı sıra hem liderlikten oldu hem de 2 önemli oyuncusu cezalı duruma düştü. İstanbulspor maçı öncesinde gördükleri 3’er sarı kartla sınırda olan Okan Eken ile Berkan Akdeniz, karşılaşmada sarı kart görerek hafta sonu oynanacak Adliyespor maçında takımdaki yerlerini alamayacak.

Kızılcabölükspor maçında gördüğü kırmızı kartın ardından 3 maç ceza alan golcü oyuncu Okan Eken, bir ceza şoku daha yaşadı. Sarı kart sınırında olarak İstanbulspor maçına çıkan Okan, gördüğü kart sonrası Adliye maçında takımını yalnız bırakacak. Okan Eken, 3 maç cezasının ardından oynadığı maçlarda attığı gollerle dikkat çekmişti. Cezasının bitmesinin ardından çıktığı maçları boş geçmeyen Okan, ligde Kırıkhan, Manavgat ve İstanbulspor, kupada ise Manisaspor’a gol atma başarısı göstermişti.