Göreve geldiği günden itibaren şehir içi trafiği rahatlatmak için projeler geliştiren İl Emniyet Müdürü Turanlı’dan itiraf gibi sözler:

‘EZİYET ETTİĞİMİZ İÇİN ÖZÜR DİLERİM’

 

Zonguldak İl Emniyet Müdürü Metin Turanlı, dün sosyal medya hesabından yayınladığı açıklamayla trafik sorununu çözemedikleri için Zonguldak halkından özür diledi. Göreve geldiği günden itibaren “Trafik Günleri” adı altında kent merkezinde araçlara park yasağı getirerek trafiği rahatlatmaya çalışan Emniyet Müdürü Turanlı, Halkın Sesi’nin “Şehiriçi trafik yoğunluğu, park yasağı ile değil, alternatif yollar ve yeni otopark alanları ile çözülür” eleştirisini sosyal medya hesabından ti’ye almıştı.

 BELEDİYEYE GÖNDERME

 Emniyet Müdürü Turanlı, attığı twitte Zonguldak Belediyesi’ne de gönderme yaparak, kaldırım işgallerine göz yumulmasını eleştirdi. İşte Turanlı’nın itiraf gibi açıklaması: “Geniş ve müreffeh caddelerimizde trafiği akıtamadığımız için, minibüs durakları, otobüs durakları, taksi durakları, pazar yerleri ve yaya kaldırımlarını düzenleyemediğimiz için, acil işlerde 7/24 kesintisiz çalışamadığımız, size eziyet ettiğimiz için özür dilerim”