İl Genel Meclisi Mart ayının ikinci birleşimi Necdet Karaveli başkanlığında yapıldı.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, Vali Mustafa Tutulmaz, İl Genel Meclisine gönderdiği mesajı okudu. Tutulmaz, 2020 yılı faaliyet raporundaki programın aksayıp aksamadığının kontrol edilmesini istedi.

Açılış ve yoklama ile başlayan oturumda  İl Genel Meclisimizin 01.03.2021 tarihli 1. birleşimine ait toplantı tutanak özetinin okunup oylandı.  

Daha sonra  sırasıyla şu maddeler görüşüldü: 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 41. maddesi ile 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 39. maddesi gereğince hazırlanan İl Özel İdaresi 2020 yılı Faaliyet Raporunun İl Genel Meclisince görüşülmesi.

İlimiz Devrek İlçesi İsabeyli Köyünün, içme suyu ihtiyacını karşılamak üzere, gerekli izin irtifak işlemlerinin yapılması ile ilgili Çevre ve Sağlık, Plan ve Bütçe, Tarım ve Orman ile Köylere Yönelik Hizmetler Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları 4 – 6 – 4 – 4 sayılı raporlarının görüşülmesi.

İlimiz Devrek İlçesi, Mekekler Köyü hudutları dahilinde bulunan, kadastroda 41 parsel no ile kayıtlı taşınmaz üzerinde “Konut Alanı” amaçlı 1/1.000 Ölçekli Uygulama İmar Planı yapılması ile ilgili İmar ve Bayındırlık, Çevre ve Sağlık ile Köylere Yönelik Hizmetler Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları 5 – 5 – 5 sayılı raporlarının görüşülmesi. "

(Şebnem Saka)