FETÖ-PDY Operasyonları kapsamında polis ekiplerince el konulduğu ileri sürülen Doğru Cevap Özel Eğitim Kursu Kurucusu Ömer Aynur iddiaları yalanladı

“FAALİYETİMİZE DEVAM EDİYORUZ”

FETÖ-PDY Operasyonları kapsamında Cuma günü polis ekiplerince el konulduğu iddia edilen Doğru Cevap Özel Eğitim Kursu kurucusu Ömer Aynur, haberlerin gerçeği yansıtmadığını dile getirerek, “FETÖ ve PYD operasyonlarıyla bizim yakından uzaktan herhangi bir bağlantımız ve ilişkimiz söz konusu değildir, olmamıştır, olması da söz konusu değildir” dedi.

Hizmet verdikleri binanın Milli Emlak Müdürlüğü’ne devredileceği için kuruma yetkililerin gelerek inceleme yaptıklarını söyleyen Aynur, “Cuma günü yayınlanmış olan haberde polis baskın yaparak kurumumuzu kapattığına yönelik haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Kurumumuza gelen yetkili kişiler sadece binada tespitlerde bulup Milli Emlak’a devir konusunda inceleme yapmıştır.  Doğru Cevap Özel Eğitim Kursu olarak faaliyetlerimize devam ediyoruz. Kapatılma gibi bir durum kesinlikle söz konusu değildir. Öte yandan FETÖ ve PYD operasyonlarıyla bizim yakından uzaktan herhangi bir bağlantımız ve ilişkimiz söz konusu değildir, olmamıştır, olması da söz konusu değildir” şeklinde konuştu.