Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Mert Caymaz, 1-0’lık Karagümrükspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.  

Kaptan Mert Caymaz, ilk hafta alınan farklı mağlubiyet nedeniyle maçın genelinde stres yaptıklarını ona rağmen önemli bir 3 puanın sahibi olduklarını vurguladı. Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Mert Caymaz, ayrıca kaleci Sinan Ören’in son dakika da iyi bir kurtarış yaptığını ve sezona iyi başlamış olduğunu söyledi.

“Maçın genelinde iyi mücadele ettik””

Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Mert Caymaz, maçın genelinde iyi mücadele ettiklerini söyleyerek, “İlk hafta aldığımı farklı mağlubiyet bu hafta bizde stres yarattı. İlk yarı basit hatalar yaptık stres yüzünden ama dediğimiz gibi 1-0 olsun bizim olsun. İkinci yarı pozisyonlarımız var ama yine de çok iyi oynamadığımız bir maçta kazandık. O kadar da kötü de oynamadık aslında ama iyi mücadele ettik. İyi oynamadığın maçta 3 puan almak önemlidir. Başarı için bunu başardık. Ligin başı eksiklerimiz var ama çok iyi mücadele ettik, Futbolcu arkadaşlarımın eline sağlık. Onur’un ve Hasan’ın pozisyonları var. Eğer onlarda gol olsaydı daha iyi olurdu. Olsun maçı kazandığımız için mutluyuz ”dedi.

“Sinan sezona güzel bir başlangıç yaptı”

Kaleci Sinan Ören’in son dakika da önemli bir kurtarış yaptığını ifade eden kaptan Mert Caymaz, “Sinan’da son dakika da güzel bir kurtarış yaptı. Sinan da sezona güzel başlamış oldu. İnşallah bu kurtarışlarına devam eder. Bizlerde takım olarak elimizden gelen mücadeleleri verirsek ligin sonunda hedeflediğimiz yerlerde oluruz.”

Emre Can BAYRAM