Adana’da yapılan 1.Uluslararası Seyhan Baraj Gölü Açık Su yarışlarında, Zonguldak Veteran yüzücü İsmail Filizdal, rakiplerini birer birer eleyerek, 6’ıncı şampiyonluğuna kulaç attı.

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 22 Ekim Pazar günü Adana’da 1. Uluslar arası Seyhan Baraj Gölü Açık Su Yüzme yarışları yapıldı. Zonguldak Veteran yüzücü İsmail Filizdal 55-59 yaş kategorisinde birinci olarak ilimizi en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşadı. Amasra-Kocaeli-Kerpe-Edremit-Bodrum Uluslar arası şampiyonalarda birincilikler elde eden Filizdal, Adana’da almış olduğu bu büyük başarıyla kendi yaş kategorisinde 6’ıncı birinciliğini elde etti. Uluslar arası yarışlarda aldığı birinciliklerle gençlere adeta taş çıkartan Zonguldaklı veteran yüzücü İsmail Filizdal, yüzme sporunun Zonguldak’ta daha da yaygınlaştırmak için çıtayı en yükseği çıkartmayı hedefliyor.

“Çıtayı en yükseğe çıkartmayı hedefliyorum”

Zonguldaklı veteran yüzücü İsmail Filizdal, Adana’da  ilimizi en iyi şekilde temsil ettiğini söyleyerek, “Adana’da Pazar günü 1. Uluslar arası Seyhan Baraj Gölü Açık Su Yüzme yarışları yapıldı. Zonguldak’ı temsilen 55-59 yaş kategorisinde birinci oldum. Aldığım bu başarıyla Zonguldak’a 6’ıncı birinciliğimi getirdim. İlimizi en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşıyorum. İnşallah daha çok çalışarak çıtayı en yükseğe çıkartmayı hedefliyorum. Gençlerin de beni örnek alarak kötü alışkanlıklara yönelmek yerine spora yönelmesini istiyorum. Bana destek veren ve inanan herkese teşekkür ediyorum ”dedi.

Emre Can BAYRAM