Zonguldak Belediyesi, Demir Şirketler Grubu’nun aldığı sinemayı geri istedi… Teklife sıcak bakan Demirler önümüzdeki günlerde sinemayı geri vermeye hazırlanıyor…

FİLMİ GERİ SARDILAR!

Yaklaşık 3 yıl önce Demir Şirketler Grubu tarafından alınan Zonguldak Belediye Sineması’nın yeniden açılması ile ilgili talepler üzerine Demir Şirketler Grubu geri adım atarak sinemayı Belediyeye iade edeceğini belirtti. Halkın Sesi’nin ‘Zonguldak Sinemasını istiyor’ başlığı ile verdiği ısrarlı haber ve röportajlar üzerine Demir Şirketler Grubu ile görüştüğü öğrenilen Akdemir’in sinemayı geri aldığı öne sürüldü.

YOKSA SİNEMA DİYET Mİ?

Son dönemlerde mühürlenen Deniz Kulübü, kaçak Kanal Z binasının bulunduğu parsel üzerinde yapılan imar affı, Esas 67 Burda önünde verilen ve tanesi yaklaşık 300 bin TL’dan satılan taksi plakalarıyla gündeme gelen rant iddialarının ardından Demir Şirketler Grubu’nun sinemayı diyet borcu olarak belediyeye iade etmek istediği iddia edildi. Öte yandan böyle bir iade sonrasında Demir Şirketler Grubuna başka imtiyazların tanınıp tanınmayacağı merak konusu. (Mustafa Özdemir)