On binlerce kişi FETÖ ile iltisaklı ve irtibatlı olduğu için görevden alınıp açlığa mahkum edilirken, Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, FETÖ’den gözaltına alınan Ayhan Kozkondu’yu yanından ayırmıyor...

GERÇEK FETÖCÜ KİM?
Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’ın FETÖ terör örgütü ile adı anılan isimlerdeki ısrarı devam ediyor. Yaklaşık 6 ay önce Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekiplerince yapılan eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan Zonguldak Belediyesi Su İşleri Müdürü Ayhan Kozkondu, bylock kullanıcısı olmakla suçlanmış medyada çıkan haberlerin ardından sürpriz şekilde serbest bırakılmıştı.

Operasyon sonrası Zonguldak Belediyesindeki görevine iade edilmeyen Kozkondu, aylardır işe gitmiyordu. Seçim dönemi hakkındaki iddialara rağmen Başkan Selim Alan tarafından Devrek Belediyesi’nden transfer edilen Ayhan Kozkondu, son bir kaç haftadır şantiyeleri geziyor, belediyedeki toplantılara katılıyordu. Kozkondu, dün ilk kez Başkan Selim Alan’ın doğum günü kutlaması için belediyeye geldi. Kamuoyu baskısına rağmen Kozkondu ile aynı karede fotoğraf veren Selim Alan’ın ısrarının arkasında kim ya da kimlerin olduğu bilinmiyor. Öte tandan Kozkondu’nun Zonguldak Belediyesindeki resmi konumu, işe devam edip etmeyeceği konusunda ise resmî bir açıklama yapılmadı.