İYİ Parti 2’nci Olağan Kongresi;  Alaborina Restorant'ta yapıldı. Tek listeyle yapılan genel kurulda mevcut İl Başkanı Yavuz Erkmen Güven tazeledi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleri Rıdvan Us ve Hasan Toptaş'ın da katıldığı genel kurulda konuşan İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, Zonguldak'ta birinci parti olacaklarını belirterek,

"Bugün geldiğimiz noktada bakın kuruluşunun üzerinden çok kısa bir süre geçmesine rağmen İyi Parti Türkiye'deki bütün siyasi anlamda altüst etmiş ve Türk siyasetine girmesi ile birlikte Türkiye'de artık siyaset taşları yerinden oynamıştır. ve 17 yıldır herhangi bir şekilde değişikliğe uğramayan siyasi tablo İyi Parti'nin girmesiyle artık değişmeye başlamıştır ve ilk girilen seçimde mecliste grup kurma hakkına sahip olmuştur.

İlk girdiğimiz mahalli idareler seçimlerinde birçok belediye başkanları Belediye meclis üyeliği genel meclis üyelikleri kazanmıştır. Ben bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. İnşallah geçtiğimiz seçimlerde Zonguldak olarak bizim hedefimiz buradan hiçbir zaman bir tane milletvekili çıkaramadı olmayacaktır” dedi.