Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Yönetim Kurulu, 28 Aralık 2017 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek göreve seçilmelerinden dolayı Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman’a tebriklerini iletti.

GMİS basın bürosundan verilen habere göre GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Satılmış Uludağ, Genel Mali Sekreter Adnan Tıska, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Kahraman Kabasakal’ın katıldığı ziyarette Genel Başkan Demirci, “Yeni görevinizden dolayı sizleri kutluyoruz. Allah yardımcınız olsun, Allah utandırmasın. Zonguldak’a, ülkemize ve TTK’mıza hayırlar getirsin” dedi.

CHP Merkez  İlçe Başkanı Fikret Zaman ziyaretten şeref duyduklarını belirterek; “Sizin de zor bir mücadeleniz var. Yıllarca Sayın Başkanla birlikte çalıştık. Görüşlerimiz her zaman aynıydı.

Bugüne kadar mücadelemiz Zonguldak için, ülkemiz içindir. Başta Zonguldak’ı ve ülkemizi düşünerek mücadele veriyoruz.

Başta Zonguldak’ın TTK ile ilgili geldiği durumu hep beraber tartışıyoruz, görüyoruz. Bu konuda CHP olarak Genel Maden İş Sendikası’nın her zaman yanındayız ve yanında olacağız. Mücadeleyi birlikte vereceğiz” dedi.

(Haber merkezi)