Kilimli’ye bağlı Göbü Köyü İlkokulu'nun kapatılarak Türkali Köyü İlkokulu ile birleşmesi velilerin tepkisine neden oldu.

Sosyal medyada kendilerine bilgi vermeden karar alanlara tepki gösteren veliler, seçimden seçime köylerine gelen siyasetçilere öfke kustu. 
 
Göbü Köyü sakini Atakan Ok, Facebook hesabında karardan ger dönülmesini isteyerek şunları söyledi: 
"Göbü İlkokulu Türkali okuluna taşınmış. Kimin haberi var hiç kimsenin. Herkes kafasına göre iş yapmış. Hangi veliyle konuşulmuş kiminle toplantı yapılmış ha. Bizler burda neyiz. Sizler bizim oylarımızla bi yerlere geliyosunuz. İl genel meclisine seciliyorsunuz. Ama böyle konularda bizlerle ilgilenmiyorsunız. Ancak seçim zamanı kahvelere çay içmeye gelirsiniz. Ancak sahile cafe yaparsınız bu mu hizmet. Kilimli’den gelecek bu cafeyi işletecekler. Bizim millet de iyi alkışlasın. Memleket elden gidiyor haberleri yok. İlerde Göbü sahiline parayla girersek kimse şaşırmasın.. Asağı Göbü Oruçlar yolonu yapın da göreyım. Ben buna hizmet derim. Ben bunu alkışlarım. Koskoca Kurtköy, Şirinköy, Göbü köyü, Üçköy bu okula sahip çıkamadık. Yazıklar olsun.. Yok efendim en az 10 öğrenci olmalıymış bır sınıfta. Kanunu değiştirin. Her kanunu değiştiriyosunuz ya. Olursa olur 3-4 öğrenci verin bir öğretmene ne olucak.. Bu memlekette binlerce Suriyelilere bakılıyor da 3 öğretmene maaş verilemiyor mu. Bizim köyde 4 cami var her camide 3 cemaate bir imam veriliyor ya.. Türkali okulu yol kenarında.. O çocuklardan bir tanesine bişey olsa bunun hesabını kim verecek ha kim verecek.. Tüm Şirinköy, Kurtköy Göbü herkesı ayaklanmaya eylem yapmaya davet ediyorum. Sesimizi çıkartalım. Memleketimizi teslim etmeyelim. Herkes masaya yumruğunu vursun.. Sahipsiz mi bu köyler.. Saygılarımla.."