Gökçebey’de doğalgaz hattının döşendiği cadde ve sokaklarda bu yıl doğalgaz yakılacağını müjdeleyen Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, hafta başı itibariyle abonelik alımlarının başlayacağını duyurdu.
Öztürk, müracaat yapmak isteyen vatandaşların müracaatlarının kabul edileceğini belirttiği açıklamasında şunları kaydetti;
“İlçemiz sınırları içerisinde doğalgaz hattının döşendiği cadde ve sokaklardan bu yıl doğalgaz kullanmak isteyen vatandaşlarımız için Belediye binamızda Akmercan Batıkar Doğalgaz Şirketine tahsis edilen masada 23 Kasım 2015 Pazartesi günü abonelik alımlarına başlanacaktır. Müracaat yapmak isteyen vatandaşlarımız 11 Aralık 2015 tarihine kadar Belediyemize başvurabilirler.”
DOĞALGAZ KUTULARI YERLEŞTİRİLİYOR
Öte yandan ilçede, Kahyaoğlu Caddesi’nin, Esentepe Caddesi’nin, Konak Sokak’ın ve Hastane Sokak’ın çeşitli yerlerinde doğalgaz kutusu bağlanmaya başlandı. Kutuların tamamı bağlandıktan sonra Gökçebey doğalgaz hattına komple hava verilerek test edilecek. Bütün kontroller yapıldıktan sonra Gökçebey hattına doğalgaz verilecek.
Öztürk; “Gökçebey’in hava kalitesi doğalgaz kullanımıyla yükselecek. Halkımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.