Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer Rutin Aylık Toplantı Kapsamında Öğrenci Konseyi Temsilcileri ile Biraraya Geldi

 



Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer Öğrenci Konseyi Başkanı Göktuğ Karagöz ve Öğrenci Temsilcileriyle her ay yapılan rutin toplantı kapsamında bir araya geldi. Tüm kampüslerden öğrenci temsilcilerinin katıldığı toplantıda bir önceki toplantıda görüşülen konularla ilgili gelişmeleri aktaran Özer, daha sonra öğrenci temsilcilerinin tek tek görüş ve önerilerini dinledi.

BEÜ basın bürosundan verilen habere göre Toplantıda 8-12 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek 23.Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftası programı gözden geçirildi. Yine aynı tarihlerde düzenlenecek IV. Farabi Ar-Ge ve İnovasyon Pazarı etkinliklerinin ayrıntılarının konuşulduğu toplantıda son olarak yılsonu mezuniyet törenlerinin takvimi ve detayları gözden geçirildi.

Öğrencilerin çok önemli paydaşları olduklarını belirten Rektör Özer üniversitenin daha iyi bir gelişim göstermesi için öğrencilerin düşüncelerinin çok önemli olduğuna vurguda bulunarak öğrenci temsilcilerinin yeni projelerini ve bulundukları birimlerdeki sorunları ve geliştirebildikleri çözüm önerilerini mutlaka kendilerine iletmelerini istedi.


Öğrenci Konseyi Başkanı Göktuğ Karadeniz ve öğrenci temsilcileri, Rektör Özer’e toplantı için teşekkür ettiler, veüniversitenin gelişiminden ve sunduğu imkânların her geçen gün artmasından, görüşlerine değer verilmesinden çok memnun olduklarını ifade ettiler.