Kilise Yaman Restaurant’ta düzenlenen Halkın Sesi Gazetesi 7’inci kuruluş yıl dönümü gecesine  Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Kilimli Belediye Başkanı Ali Aslankılıç, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Muslu Belediye Başkanı Sebahattin Adıyaman, Zonguldak Barosu Başkanı İbrahim Kerem Ertem, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Korkut Eren, CHP İl Başkanı Halil Furat, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, çok sayıda STK başkanları, işadamları, Halkın Sesi Gazetesi okurları, gazete yazarları ve personeli katıldı.

Gecenin onur konukları ise TTK tahlisiye ekibi ve geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz gazeteci büyüğümüz Çetin Sezgin’in ailesi idi.

ÖZDEMİR “SİZİNLE GÜÇLÜYÜZ”

Gecenin açılış konuşmasını yapan Halkın Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Özdemir katılan konuklara teşekkür ederek başladığı konuşmasında “Biz sizlerin varlığı ile bugünlere geldik. Okurlarımız bizim için çok değerlidir. Bu gecede burada olan, gelmek isteyip gelemeyen tüm okurlarımıza teşekkür ediyorum. Halkın Sesi gazetesi bundan sonrada gerçekleri cesurca yazmaya ve bu cesareti halkımızdan alarak yazmaya devam edecek. Tekrar katılımlarından dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Özdemir konuşmasının son bölümünde ise 17 Mart 2014 tarihinde hayatını kaybeden Çetin Sezgini anarak konuşmasını tamamladı.

ONUR ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Gecede Soma Maden faciasında kurtarma çalışmalarında üstün bir gayret gösteren ve bir çok canın kurtarılmasını sağlayan TTK Tahlisiye Ekibine , Çetin Sezgin’in anısına ailesine ve Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün tarafından düzenlenen Yerel Medya Özendirme Yarışması’nda  “Madende Kadın Olmak” adlı röportajıyla birinci olan Halkın Sesi Yazarı Hülya Kıra’a Halkın Sesi onur ödül plaketi verildi.

Tahlisiye Ekibinin plaketini ekip adına Maden Mühendisi Ali Sarıalioğlu alırken, ödülünü Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir verdi.

Diğer bir onur ödülünü ise Rahmetli Çetin Sezgin anısına ailesi aldı. Çetin Sezgin adına plaketi ise Halkın Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Özdemir verdi.

Son onur plaketini ise Halkın Sesi Gazetesi yazarı Hülya Kıral aldı. Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün tarafından düzenlenen Yerel Medya Özendirme Yarışması’nda  “Madende Kadın Olmak” adlı röportajıyla birinci olan Halkın Sesi Yazarı Hülya Kıral, ödülünü Kilimli Belediye Başkanı Ali Aslankılıç’ın elinden aldı.

KONUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Ödül törenin ardından geceye katılanlar söylenen şarkılar ve türküler eşliğinde unutulmaz bir akşam yaşadılar.

Gecede söylediği türkülerle konukları mest eden Mercan sahnede Türk bayrağı açtı. Geceye katılan konukların ayakta alkışladığı bu sahne sonrası İzmir Marşı ile salondakiler coştu.

Geceye katılan konuklar türkülere eşlik ettiler ve türküler eşliğinde oynarak halay çektiler.