Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş iftarını Gülüç Polis Karakolu’nda görev yapan polislerle birlikte açtı.
Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, beldede bulunan Gülüç Polis Karakolu’nda ki iftar davetine katıldı. İftara Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ın yanısıra Gülüç Polis Karakolu amiri Yaşar Topçu, Gülüç Belediyesi Fen İşleri Müdürü Abdullah Yıldırım, karakolda görev yapan polisler, mahalle muhtarları ve bazı belediye çalışanları katıldı. Emniyet Amiri Yaşar Topçu iftara katılan Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, belediye çalışanları ve muhtarlara teşekkür etti.
Gülüç’ün Ereğli ilçesinin en huzurlu beldelerinden biri olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Demirtaş huzurun sağlanmasında en önemli görevi ise polislerin yaptığını söyledi. Gülüç’te bir aile gibi olduklarını dile getiren Demirtaş “Bu akşam bizi burada buluşturan başta emniyet amirimiz olmak üzere tüm polis arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gülüç Zonguldak bölgesinin en huzurlu bölgelerin başında geliyor. Elbette burada huzurun sağlanmasında polis arkadaşlarımızın çok büyük gayretleri var. Onların zor şartlar altında fedakarca görev yaptıklarını çok iyi biliyorum. Biz burada polisimizle, öğretmenlerimizle, imamlarımızla, muhtarlarımızla, esnafımız, sanayicimiz, iş adamlarımız, işçilerimiz ve memurlarımızla büyük bir aileyiz. Biz onları çok seviyoruz, onlarda bizi seviyor. Ben bir kez daha tüm emniyet teşkilatımıza ve özellikle Gülüç karakolunda görev yapan polis arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.