İl Başkan Vekili Atila Gürbulak, "Genel merkezimiz de aynı şekilde büyük bir ortak akıl ve katılımcı istişare gruplarıyla ülkemizin içine düştüğü bu kötü gidişten çıkmanın reçetelerini hazırlamaktadır" dedi. 

Zonguldak il ve ilçe teşkilatları olarak ülkenin içerisinde bulunduğu sosyo-ekonomik bunalımın zirve yaptığı bir dönemde parti olarak üstlerine düşeni yapmaya çalıştığını belirten Gürbulak, şunları söyledi:
"Genel merkezimiz de aynı şekilde büyük bir ortak akıl ve katılımcı istişare gruplarıyla ülkemizin içine düştüğü bu kötü gidişten çıkmanın reçetelerini hazırlamaktadır. 
İl yönetimlerimiz ve ilçe yönetimlerimizle birlikte her an sahadayız, esnafımızla, öğrencilerimizle, emeklilerimizle birlikteyiz. Partimiz teşkilatlarında il ve ilçe başkanlıklarımızda, yönetimlerimizde herhangi bir problem bulunmamaktadır. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel günlere yürüyoruz. 
Her geçen gün İl Başkanımız Fatih Keleş ve yönetim kurulu üyeleri olarak her zamankinden bir fazla çalışmaya gayret ediyoruz. Algı operasyonları yapmak isteyenler olabilir, problem varmış gibi göstermek isteyenler olabilir. Şunu herkes bilmelidir il başkanımızın her zaman yanındayız. Teşkilatımıza bakıldığında herkesin göreceği birlik, beraberlik ve azimdir. Zonguldak'ın DEVA'sı için çalışmaya devam." (Şebnem Saka)