Zonguldak Tepebaşı sakinlerinin "Hacer Anne"si olarak bilinen Hacer Sarsık(63), tedavi gördüğü Bursa'da vefat etti. Çalışkanlığı ve bol ikramlı misafirperverliğiyle küçük büyük herkesin sevgisini kazanan 3 çocuk, 5 torun sahibi Hacer Anne'nin naaşı, 26 Haziran Cumartesi günü kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları ve dualarla toprağa verildi.

6 YILDIR TEDAVİ GÖRÜYORDU

Sarsık, 6 yıl önce beyninde tespit edilen tümör nedeniyle iki kez ameliyat geçirmiş, ardından kemoterapi görmüştü. Son 6 aydır konuşma bozukluğu yaşayan ve yatağa bağımlı hale gelen Hacer Anne, tedavi gördüğü Bursa ilinde 25 Haziran 2021 Cuma günü vefat etti.

EVİNDE AĞIRLAMADIĞI KİMSE YOKTU

Cenazesi Bursa'dan getirilen Hacer Anne'nin naaşı, 26 Haziran Cumartesi günü kılınan cenaze namazının ardından dualar ve gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Sarsık'ın vefatıyla üzüntüye boğulan yakınları ve mahalle sakinleri, "Mahallemizin neşe kaynağıydı. Çoluk çocuk onun ikramlarından tatmayan yoktur. Herkese bol bol ikramlarda bulunur, misafir ağırlamaktan büyük keyif alırdı. Toprakla haşır neşir olmayı çok seven ve yorulmak bilmeyen Hacer Annemizi hiç bir zaman unutmayacağız. Allah mekanını Cennet etsin" ifadesini kullandı.