Hafriyat rezilliği devam ediyor

Zonguldak’ın gündeminin demirbaşları arasına giren hafriyat dökümünde gün geçmiyor ki yeni bir skandalla karşılaşmayalım… Halkın Sesi’ne gelen bilgiler doğrultusunda Kozlu Stadı’nın yanına ve Öküşne’ye tekrar hafriyat dökülmeye başlandı. Kozlu Stadı’na hafriyat döken firmalardan Kozlu Belediyespor’a destek amaçlı yardım yapılması istenirken, Öküşne’de ise neden şahıs adına para alındığı merak ediliyor.

VER DESTEĞİ DÖK HAFRİYATI

Zonguldak’ta birçok kamu ve özel kuruluşların inşaatını üstlenen firmaların hafriyatının Kozlu Stadı’nın yanına dökülüyor. Zonguldak’ta yasal olarak belirlenen bir hafriyat döküm alanı olmadığı için kamyonların bir diğer uğrak yeri de Kozlu Stadı’nın yanı oluyor. Hafriyat dökümü için kamyonlardan 45 TL para alındığı bilgileri gazetemize ulaşırken, hafriyat dökümü için kamyon başına alınan parayı yüksek bulan firmalarda Kozlu Belediyespor’a destek amaçlı yardım edilmesi iddia ediliyor.

ÖKÜŞNE’DE AYNI OLAY

Zonguldak’ta hafriyat rezilliğinin çözüme ulaşmaması için yetkililer ellerinden geleni ardına koymuyor…  Zonguldak-Kozlu üzerinde bulunan Öküşne mevkiinden deniz yine hafriyat dökülmeye başlandı. Hafriyat dökenlerden şahıs adına para alındığı bilgisi gazetemizin istihbaratına ulaşırken şahsın hangi amaçla para aldığı merak konusu…

Aycan KARADAĞ-Aykut KARA